Crea eines d’IA
per a una administració
més àgil, propera i en català
8 i 9 de novembre 2024 | Espai Bital (L’Hospitalet de Llobregat)
L’esdeveniment
L’Aina Hack se celebrarà de manera presencial durant 24 hores ininterrompudes
Els equips participants desenvoluparan una aplicació amb intel·ligència artificial orientada a resoldre un o més reptes de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, implementant arquitectures, demostradors, proves de concepte o MVPs (Minimum Viable Product).
Tots aquests casos tindran com a element comú l’ús de components de l’Aina Kit, desenvolupats en el marc del Projecte Aina per tal de fomentar l’ús del català a l’esfera digital.
Forma el teu equip
Membres de 2 i fins a 4 persones. Les empreses poden inscriure els seus propis equips. Es recomana que la major part dels membres de l’equip tinguin coneixements tècnics per poder participar a la competició.
4 Reptes
Simplificació i accessibilitat de la informació administrativa. Personalització de continguts per a la ciutadania
Assistència virtual i automatització de serveis digitals. Millorar l’experiència de l’usuari en els serveis digitals i automatitzar processos administratius repetitius.
Inclusió de dialectes del català en serveis digitals. Millorar l’accessibilitat dels serveis digitals de l’administració tenint en compte la diversitat lingüística i cultural del territori.
Personalització de continguts per a la ciutadania. Crear continguts i experiències personalitzades per a la ciutadania, millorant la seva interacció amb l’administració pública.
És el recull de documentació i recursos, com models de llenguatge i conjunts de dades, que el Projecte Aina posa a disposició de les persones desenvolupadores de productes i serveis d’intel·ligència artificial i tecnologies del llenguatge en català.
L’Aina Hack està impulsada per la Generalitat de Catalunya (Secretaria de Polítiques Digitals i Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital), organitzada pel Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) i Eurecat, i amb la col·laboració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI), CIDAI, Fundació i2CAT, Google Cloud, Microsoft i NTT DATA.