Crea eines d’IA
per a una administració
més àgil, propera i en català

8 i 9 de novembre 2024 | Espai Bital (L’Hospitalet de Llobregat)

logo-AinaHack-transparent

elipse-meitat-vermella-aina-hackL’esdeveniment

L’Aina Hack se celebrarà de manera presencial durant 24 hores ininterrompudes

Els equips participants desenvoluparan una aplicació amb intel·ligència artificial orientada a resoldre un o més reptes de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, implementant arquitectures, demostradors, proves de concepte o MVPs (Minimum Viable Product).
Tots aquests casos tindran com a element comú l’ús de components de l’Aina Kit, desenvolupats en el marc del Projecte Aina per tal de fomentar l’ús del català a l’esfera digital.

Forma el teu equipelipse-meitat-vermella-aina-hack

Membres de 2 i fins a 4 persones. Les empreses poden inscriure els seus propis equips. Es recomana que la major part dels membres de l’equip tinguin coneixements tècnics per poder participar a la competició. 

4 Repteselipse-meitat-vermella-aina-hack

diana-objectius-aina-hackSimplificació i accessibilitat de la informació administrativa. Personalització de continguts per a la ciutadania

diana-objectius-aina-hackAssistència virtual i automatització de serveis digitals. Millorar l’experiència de l’usuari en els serveis digitals i automatitzar processos administratius repetitius.

diana-objectius-aina-hackInclusió de dialectes del català en serveis digitals. Millorar l’accessibilitat dels serveis digitals de l’administració tenint en compte la diversitat lingüística i cultural del territori.

diana-objectius-aina-hackPersonalització de continguts per a la ciutadania. Crear continguts i experiències personalitzades per a la ciutadania, millorant la seva interacció amb l’administració pública.

ainakit-projecte-aina-hack

És el recull de documentació i recursos, com models de llenguatge i conjunts de dades, que el Projecte Aina posa a disposició de les persones desenvolupadores de productes i serveis d’intel·ligència artificial i tecnologies del llenguatge en català.

L’Aina Hack està impulsada per la Generalitat de Catalunya (Secretaria de Polítiques Digitals), organitzada pel Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) i Eurecat, i amb la col·laboració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI), CIDAI, Fundació i2CAT, Microsoft i NTT DATA.