Nota legal

Informació legal LSSIYCE

D’acord amb les obligacions previstes a la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (d’ara endavant LSSIYCE), BARCELONA SUPERCOMPUTING CENTER – CENTRE NACIONAL DE SUPERCOMPUTACIÓ (BSC-CNS) manifesta que el domini https://projecteaina.cat  és propietat de BSC-CNS, amb CIF S-0800099-D, i domicili al c/ Jordi Girona n. 31, 08034 Barcelona (Barcelona).

Condicions d’accés i ús per part dels usuaris del lloc web i accions no permeses

L’accés i l’ús del lloc web atribueix la condició d’usuari i en conseqüència comporta l’acceptació expressa, plena i sense reserves de les condicions d’accés i ús que consten al present avís legal. Aquestes condicions són aplicables independentment de les condicions generals de contractació i de comerç electrònic que, si escau, siguin aplicables a les funcionalitats que ofereixen els llocs web.

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada pel portal https://projecteaina.cat de manera adequada i lícita, abstenint-se per tant de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic. En qualsevol cas, la responsabilitat de l’ús de la informació continguda en aquest lloc web és de l’usuari. En cas que l’ús de determinades funcionalitats o serveis inclosos en llocs web requereixi el registre previ de l’usuari, aquest es realitzarà mitjançant formularis de captació de dades subjectes a les prevencions de la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Els menors d’edat hauran de comptar amb l’autorització dels seus tutors legals per utilitzar aquest lloc web, i aquests seran responsables dels mateixos.

Responsabilitat

BSC-CNS no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les vostres pàgines.

Amb els límits establerts a la llei, BSC-CNS no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les pàgines d’Internet. Els continguts i la informació de les pàgines d’Internet de BSC-CNS estan elaborats per professionals degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i la informació no vinculen a l’esmentada, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet d’AINA poden contenir enllaços a altres pàgines de tercers. BSC-CNS no assumeix cap responsabilitat pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de BSC-CNS o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de tenir el consentiment exprés de BSC-CNS.

Informació sobre Protecció de Dades de caràcter personal

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, per la present autoritza que les dades personals facilitades siguin incorporades al fitxer responsabilitat de BSC-CNS, CIF: S-0800099- D i domicili ac/ Jordi Girona n. 31, 08034 Barcelona (Barcelona).

Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per a la finalitat que es van captar.

En qualsevol cas, podrà indicar la revocació del consentiment donat, així com exercitar els drets daccés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions s’hauran de fer al c/ Jordi Girona núm. 31, 08034 Barcelona (Barcelona), o posant-se en contacte amb el delegat de protecció de dades del BSC-CNS a la següent adreça: dpo@bsc.es

Així mateix, també podrà presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Propietat industrial i intel·lectual

Aquest web és propietat de BSC-CNS, però s’atorga una llicència Creative Commons , i en concret la següent:

Reconeixement-No Comercial CC BY-NC

Aquesta llicència permet als altres barrejar, ajustar i construir a partir de la seva obra amb fins no comercials, i encara que en les seves noves creacions li hagin de reconèixer l’autoria i no puguin ser utilitzades de manera comercial, no han d’estar sota una llicència amb els mateixos termes .

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols de la ciutat de Barcelona per conèixer de quantes qüestions se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes.

L’usuari per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent li pugui correspondre, sempre que sigui possible aquesta submissió.